13 apr. 2011

Autor 5


Pe 16 şi 17 aprilie, de Florii, Autor, unicul târg de bijuterie contemporană românească dezvaluie noile colecţii de bijuterii ale lui 2011.

Autor a debutat în 2009, când piaţa a cerut firesc o continuare a expoziţiei de bijuterie contemporană Extins. Scopul urmărit de acest proiect ambiţios a ajuns astăzi la o altă anvergură - evenimentul îşi propune să reprezinte în totalitate acele impulsuri artistice şi inovaţii ale designerilor participanţi, exprimate cât mai coerent în colecţii de sezon. Autor a ajuns la cea de-a cincea ediţie— 5 târguri de bijuterie ca formă de artă, ca fiind cea mai cunoscută expresie artistică cu care ne putem înconjura o parte a corpului, o putem împodobi, putem spune mai multe despre noi.

Surprizele sunt de valoare la Autor5: în premieră în România designerul David Sandu va performa în ambele zile de târg o demonstraţie live de creaţie de bijuterie în argint. Pe 16 şi 17 aprilie şcoala sa de bijuterie contemporană va fi prezentă în faţa publicului pasionat de secretele meseriei. Şi tot ca o noutate absolută biroul de stil Code Noir va organiza un forum de tendinţe de unde toţi doritorii vor afla care sunt direcţiile stilistice de accesorizare de la specialişti avizaţi in domeniu.

De data aceasta la Autor vei intalni nume consacrate, dar si nume noi ale designului românesc de bijuterie: Ana Alexe, Iuliana Asoltanei, Alina Băncilă, Raluca Buzura, Alex Bălan, Cornelia Brustureanu, Alina Carp, Angela Ciobanu, Roxana Davidescu, Raluca Drăcea, Ileana Danci, Maria Filipescu, Eliza Labancz, Alexandru Lupu, Andra Lupu, Odette Lupu, Alis Lalu, Ana Marchetanu, Ina Moisi, Noha Nicolescu, Raluca Nicolaescu, Alina Panait, Izabella Petruţ, Daniela Pîrlea, Mădălina Răileanu, Oana Runcan, Liana Sălăgean, Ligia Stan, Carla Szabo, Oana Ţigănuş, Gabi Urda, Horaţiu Weiker şi brandurile MyPrecious Buzztard, Lady Magpie, LivingenBermudas, Lorina Bojoux, Buy Hand, Go Jewelry, Modamania, Cultmix.

Te aşteptăm la Sala Dalles, sâmbătă şi duminică, pe 16 şi 17 aprilie să vezi noile colecţii ale acestei primăveri, să le achiziţionezi la preţuri de atelier şi să le porţi cu multă fascinaţie şi bucurie.

Autor este un eveniment marca Extins Bijuterie Contemporană şi este susţinut de Lenor Parfumelle, Vichy si radio Guerrilla.

Târgul se va desfăşura între orele 12:00 şi 20:00.

Intrarea: 10 lei.





5 comentarii:

marul spunea...

no bine

Sandra spunea...

Frumos.

Ester spunea...

Urmatorul targ cand va avea loc? As dori sa particip si eu

Denisa Ion spunea...

Interesant articolul. Si blogul tau este frumos.

Bucuresti servicii spunea...

nici o data nu ma plictisesc pe blogul acesta !!! ;) Sarbatori fericite :*