8 apr. 2009

Sambata si Duminica sarbatorim 1 an de Greenfair
In perioada 11-12 aprilie are loc editia aniversara a targului de creatie Green Fair. Singurul targ organizat de voluntari, Green Fair reuneste creatiile a 30 de tineri artisti si se vrea a fi o manifestare ce promoveaza creativitatea , spiritul tanar si voluntariatul. Invitatul special al aniversarii este " Alternativa 2003"- organizatie ce se ocupa de copiii cu dizabilitati si promoveaza terapia prin lucru manual .Portile Green Fair sunt deschise sambata si duminica intre orele 10.00-18.00 iar intrarea este libera.

Organizat de Florii , targul are o dubla semnificatie: innoirea , sufleteasca si nu numai, pentru intampinarea Sarbatorilor de Pasti si promovarea unui trend anti-uniformizare in viata tuturor bucurestenilor.
Toate creatiile sunt lucrate manual si in cea mai mare parte din materiale naturale.Hainute pentru copii, papusi din materiale textile, mic mobilier din lemn, accesorii vestimentare ,gentute, obiecte de decor interior sunt cateva din noutatile acestei editii.
Atmosfera boema a gazdelor, clubul Green Hours, muzica veche si bucuria expozantilor sunt doar cateva argumente pentru a petrece Sarbatoarea Floriilor la Green Fair.

Mai multe detalii aici.

Ne vedem acolo ;)

Niciun comentariu: