24 mai 2008

Filmele contra-ataca [so much more yet to come]


COD: CFP

Produs: cercei

Material: FIMO, lac.

Culoare: negru, gri argintiu

Pret: 25 RON



7 comentarii:

Unknown spunea...

Bravo! Foarte, foarte ingenios! Desi parca am senzatii de deja-vu? Ce sa fie? Ce sa fie? Aaaa, faci cercei cu tematica "filme", aceeasi tematica a colectiei Filmstrip. Trebuie sa te fi chinuit mult si sa fi tare mandra de idee, pai atunci ramane intre noi ca tu nu creezi idei, le copiezi ;)

MAD spunea...

1. Primii mei cercei "cu filme" sunt cei cu replici favorite sau logo-uri si dateaza pe site de la inceputul lui martie, desi ii facusem inca din decembrie.
Nu cred nici ca ne plac aceleasi filme si nu avem nici acelasi stil.
Ceea ce inseamna ca nu ne suprapunem nici la "target".

2. Sincera sa fiu nu stiu de ce ai simtit neva de contra-atac, din moment ce nu ne intersectam decat vag la subiect general[cercei cu filme],deloc la perioada si tehnica.
Nu inteleg de ce te simti amenintata.

3. Cerceii de mai sus nu vor sa fie nici vintage, nici super ingeniosi. Sunt pur si simplu un tribut pentru filmele care mi-au schimbat existenta si arata exact asa cum vad eu filmele respective (i see No film strip). Daca exista si altii care ar purta cercei cu filmele mele preferate, nu pot decat sa ma bucur.

4. Te-as ruga sa fii mai atenta cu comentariile de genul asta pentru ca nu am copiat pe nimeni si nici nu intentionez sa o fac.
N-am pretentia ca as fi "inventat apa calda", dar nici nu accept afirmatii de genul celei facute de tine.
Nu de alta, dar daca am merge pe rationamentul tau TU ar trebui sa fi avut deja reclamatii nenumarate de la altii care fac pe lumea asta cercei cu decupaje vintage de filme.

Unknown spunea...

1. ai dreptate nu trebuia sa ma iau de tematica ci de tehnica.
2. nu ma simt amenintata, nu e un contra-atac, nici macar un atac; ba da, tehnica e, bat-o vina!
3. ar fi fost culmea sa faci ceva identic.
4.nu invoc niciun patent si nici nu ridic pretentii.Dar uite te las asa, sa crezi ca esti originala sica ce faci e bine: ca brosa cu maci nu seamana cu cerceii de la happycolours.net, ca brosa cu note muziale nu-i o combinatie intre niste cercei facuti de punpkindesign si unii biba bijoux, ca cercei cu ceainic si ceasca nu a facut estera inainte, ca cercei cu os de pestenu a facut chestiutze inainte. Te rog din sflet daca ai vaut cumva pe site-urile din afara cercei cu imagini din filme vechi, lt me know. Eu nu vazusem, ba mai mult inainte sa postez acest comentariu am cautat si tot nu am gasit nimic. Asa ca astept un mail cu site-urile care fac ce fac eu si care ar trebui sa am reclame.
5. Ma rog, ideea e ca toate suntem din Romania si e pacat sa ne inspiram una de la alta, se creaza o unitate, nu o diversitate. Cand vezi ceva foarte tare la celalat iti ramane in cap e greu sa treci peste si la un moment dat o materializezi, fara sa realizezi ca ai facut exact ca celalalt.
6. Imi cer iertare ca m-am luat de tine, nu esti tu vinovata ca intreaga lume a manufacturarii de cerceii in Romania a a ales calea asta.Nu exista blog care sa nu aiba macar un model sau o tema, sau un personaj care a aparut inainte, poate ca e inevitabil sa se intample asta :-??Dar oricum, asta cu filmele a durut cel mai tare.

In fine, spor la treaba in continuare si let's make a better place ;)

MAD spunea...

doar 2, ca n-am timp de mai multe:

http://ny-image1.etsy.com/il_fullxfull.26727429.jpg
http://ny-image3.etsy.com/il_fullxfull.25662355.jpg

Stiu foartebine cum e lumea "artistilor". Plina de rahat si de scandaluri. Motiv pentru care m-am ferit de ea. Si mi-a iesit.
Acum descopar ca si lumea micilor intreprinzatori e cam la fel.

Imi pare bine ca ai zapat prin site.
Imi pare rau ca te agati de forme fara sa vezi continutul.

Fiecare lucru spune o poveste. A mea. N-are legatura cu nici un alt blog.
Nu e ceainicul Esterei ci ceasca mea de ceai dintr-un set de ceai primit cadou.

Nu sunt macii HC, sunt macii mei din copilarie de la bunica si parfumul celei mai bune prietene.

Nu e brosa cu note muzicale, ci e pianul pe care nu l-am avut niciodata si vreo 5 ani de muzica.

Nu e scheletul de peste de pe nu stiu ce site ci sunt pisica mea si tonul pe care mi l-a furat intr-o seara din farfurie si din care am gasit doar oasele.

Pacat ca nu ai inteles. Si mai pacat e ca nu am avut timp sa scriu despre asta si evident putini au inteles ca-s povesti in spate.

Ca sa xxagerez proportiile de dragul ideii in sine... E ca si cum Klimt ar fi acuzat ca l-a "copiat" pe Monet din cauza ca si el a pictat maci.

Si ca sa inchei ca deja toata discutia devine penibila...
Nu am timpul necesar sa intru pe alte site-uri si sa "fur" si nici nu e genul meu.

Aici nu e un loc unde cineva striga "look at me, i'm special!"
E doar un copil care a uitat sa se faca om mare si spune povesti fara cuvinte.

Unknown spunea...

Asa ca fapt divers, Monet e impresiunist iat Klimt un avangardist, prin simpla apartenenta la un anumit curent artistic, reprezebtarea realitatii sau a starilor difera de la artist la artist, aici e cu totul altceva, in fine. Cat despre povestile ramase nespuse si combinatia cu comertul, spre niste clienti condamnati sa nu afle povestile si sa se piarda in comun, e trist.
Bine! Spor la treaba si mult succes! ;)
PS: Mersi de poze, bine de stiut, insa acolo nu sunt filme, sunt doar imagini cu femei vintage, asta ca motiv, acolo e metal la mine pasta modelatoare, asta ca matriale, tehnica intr-adevar e smilara.

MAD spunea...

Ca fapt divers, eu n-aveam nevoie de lectia de istoria artei.
Si Klimt era simbolist. Asta de dragul lui "accuracy!".
Comparatia era fortata de dragul ideii in sine si se referea tocmai la stilul desenului absolut diferit.

Aici e altceva intr-adevar. :)
Ceea ce tu te incapatanezi sa demonstrezi e cel putin penibil.
Daca ar fi sa mergem pe rationamentul tau n-ar mai ramane mai nimic de facut in materie de accesorii, pentru ca deh nuantele nu-s permise. :)
Si daca vrei "furturi", cauta in alta parte. E material destul.


Povestile nu se pierd. Sunt acolo. Problema e cat de vizibile si inteligibile sunt pentru cei care nu ma cunosc absolut deloc.
Si da povestile se vand. Nu vad ce e rau in asta.
Iar de clientii mei am eu grija sa afle povestile. E o chestie pe care vreau sa o fac de mult. ;)

Ceea ce ma surprinde este ca o tot tii langa cu filmele. Poate ai uitat ca acea colectie a ta e cu ACTORI/ACTRITE nu cu filme. :)
O fi de la film-strip toata confuzia.
Si ma indoiesc ca nu ai recunoscut-o pe Bette Davis. Sau nu e vintage enough un decupaj cu ea? :)

smith john spunea...

Super blogul !
Trailer+film+subtitrare filme gratis 2009
http://filme-gratis-2009.blogspot.com Intra si vezi !
Bafta in continuare !